Fiberen er på vej til Skallerup & Nørlev Strand


Bredbånd Nord har etableret fiber i flere byer, og nu også i sommerhusområder med stor succes. Nord Energi tror på, at interessen også er til stede i jeres område. Derfor har de valgt at tilbyde fibernet til 627 matrikler i Skallerup & Nørlev Strand.

Med fibernet får du en fremtidssikret internetforbindelse, som vil gøre din ejendom eller sommerhus mere attraktivt. I dag er vi lige så afhængige af en god internetforbindelse, som af el, vand og varme. Måden vi bruger internettet på, er i konstant forandring og stærkt stigende, og der kommer stadig nye muligheder til.  Med fiber kan du streame dine yndlings TV udsendelser, og det er slut med ventetid, når du uploader dine ferie billeder og udveksler store datamængder.

2 ud af 3 sommerhuse har internet, og internet er et af de vigtigste søgekriterier, når lejer skal vælge sommerhus. Med fibernet sikrer du, at dit sommerhus bliver mere attraktivt både for din egen familie og fremtidige lejere.

DU KAN FÅ BASIC, SUPER OG EXTREME.
HVAD PASSER BEDST TIL DIG?
Få attraktive tilbud og vilkår

 Vælge hastighed – fra hurtigt til helt ekstremt 

  • Basic er til dig med helt basale behov: Hurtigt internet, streaming uden forsinkelser og alt det, de fleste klarer sig med i hverdagen.
    Internethastighed 40/40 Mbit/s – pris kun 169,- kr./md.

  • Super – så går det stærkt, uanset hvad du kræver af din forbindelse, og hvor meget du gør samtidig på flere computere, tablets m.m. Et stærk valg både nu og i fremtiden.
    Internethastighed 100/100 Mbit/s – pris kun 199,- kr./md.

  • Extreme er fuldstændig ubegrænset – vildt hurtigt fibernet til den seriøse gamer eller dig, der vil kunne streame Ultra HD/4K, hvor som helst, når som helst og gerne på flere enheder på samme tid.
    Internethastighed 400/400 Mbit/s – pris kun 299,- kr./md.

 

Du kan også købe TV

Det er ikke et krav, at du både vælger internet og TV. Det bestemmer du selv. Men du har naturligvis mulighed for at tilkøbe flere forskellige TV pakker og selv supplere med dine yndlingskanaler.

Se mere på bredbaandnord.dk/hjoerring


DET ER NEMT

1. Konsulentbesøg 
Når du har bestilt fiber, kommer en af vores konsulenter og aftaler, hvor fiberen skal føres ind i huset. 

2. Vi graver lidt og skyder mest 
I videst mulig omfang skyder vi fiberrør ind på din grund, så gravearbejdet minimeres. Vi rydder selvfølgelig pænt op efter os.

3. Vi installerer
Vi blæser fiber ind i rørene. Derefter får du besøg af vores tekniker, som monterer fiberboksen på det aftalte sted. 

4. Du kommer på nettet
Vores tekniker tilslutter fiberboksen og din trådløse router. Nu kan du tilkoble alle husstandens computere, telefoner og tablets.

Bestiller du inden 31.10.2016 får du gratis installation og tilslutning*. SPAR 4.495 kr.
Bredbånd Nord vil i år, mens gravearbejdet står på, selvfølgelig gerne have så mange brugere tilmeldt som muligt og derfor tilbyder vi gratis tilslutning til internettet - men kun i år. Prisen vil herefter være 4.495 kr.

Du har mulighed for gratis at ændre i dit abonnement, skifte hastighed, og vælge mellem forskellige TV pakker. Du binder dig for 6 måneder, når du aktivere dit abonnement. 

Alternativt kan vi træffes i Bredbånd Nords butik i Hjørring på adressen, Brinck Seidelinsgade 6. Butikken er åbent mandag kl. 10–13, tirsdag kl. 12–16, onsdag kl. 12–16 og torsdag kl. 12–16.30

Har du brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for råd og vejledning. Kontakt fiberkonsulent Rasmus Mogensen på 91 32 99 43 eller e-mail rmo@bredbaandnord.dk eller Ib Madsen på 20 53 51 01 eller e-mail ima@bredbaandnord.dk.

*Inkluderer fremføring af fiber maks. 30 meter fra det skel, hvor din postkasse står og montering af fiberboks i stueetagen med maks. 1 meter kabelføring.                                                                                                                                                                                                                               

Med venlig hilsen                    

Rasmus Mogensen
Fiberkonsulent
Mobil: 91 32 99 43
E-mail: rmo@bredbaandnord.dk

10167_BBN_autosignatur_k1

Publiceret den 02.05.2016
spacer NEWWWEB CMS spacer